Meny

HandelsRekrytering är specialiserade på att hjälpa företag att rekrytera och bemanna de bästa studenterna från Handelshögskolan i Göteborg. HandelsRekrytering är Nordens största studentdrivna bemannings- och rekryteringsföretag och har ett brett nätverk av både aktiva och nyutexamingerade studenter från Handelshögskolan. Därför kan de hjälpa företag att bemanna eller rekrytera den senaste och vassaste kompetensen. Utöver det så hjälper de företag med employer branding och med att stärka företagets varumärke som arbetsgivare.

På HandelsRekrytering arbetar projektledare från Handelshögskolan och rekryterare från Personalvetarprogrammet på Göteborgs Universitet. De beskriver sig själva som det självklara valet för studenter vid Handelshögskolan i Göteborg liksom för företag i behov av Handelshögskolans talanger. Expertområdena innefattar juridik, ekonomi, miljö och logistik.

Som projektledare har man många arbetsuppgifter. Det kan vara att sälja in projekt, boka möten och se till att avtal blir påskrivna och ivägskickade, men man är också ansvarig för all kontakt med kund och kandidat, för tidsplanering och arbetsfördelning. Man fungerar som mellanhanden mellan företag och studenter och ser till att allt är klart och tydligt för båda parter.

Via HandelsRekrytering får projektledarna gå en projektledarutbildning. De som jobbar som rekryterare får gå en utbildning som heter Talent Q. HandelsRekrytering erbjuder också föreläsningar för sina anställda, gällande exempelvis försäljning och fältteknik.

Adress:Erik Dahlbergsgatan 14, 411 26 Göteborg
Telefon:031- 30 37 572
Email:info@handelsrekrytering.se
Webbplats:http://handelsrekrytering.se

Karl Johansson

Karls engagemang i två av kårbolagen banade vägen för karriär på Volvo

Läs mer

Elin Zakariasson

Elin Zakariasson ser HandelsRekrytering som en grym chans att utveckla sig praktiskt.

Läs mer

Andreas Wedin

Andreas Wedin om ansvarstagande, fördomar mot studenter och vad som är speciellt med HandelsRekrytering.

Läs mer