Meny

HandelsConsulting är Nordens största studentdrivna managementkonsultbolag och erbjuder företag kvalificerade konsulttjänster inom marknad, business & engineering, strategi, juridik, ekonomistyrning, organisation, miljö och logistik. HandelsConsulting är Göteborgs äldsta kårbolag och har över tusen projekt i ryggen. Det är även HandelsConsulting som legat till grund för att de andra kårbolagen har startats. Företaget vänder sig till större som mindre företag både i privat och offentlig sektor som vill ha hjälp med rådgivning för fortsatt tillväxt, stabilitet och kontinuerlig utveckling. HandelsConsulting arbetar även med kunder i Stockholm och har sedan 2014 gjort en större satsning mot kunder i Stockholm.

HandelsConsultings kompetensområden sträcker sig över marknad, business & engineering, strategi, juridik, ekonomistyrning, organisation, miljö och logistik. De arbetar med företag som Volvo, SKF och Göteborg&co. Deras vision är att erbjuda näringslivet färsk kunskap och kompetens till konkurrenskraftiga priser samtidigt som studenter vid Handelshögskolan ges möjlighet till praktisk erfarenhet och kontakt med näringslivet.

 

Adress:Erik Dahlbergsgatan 14, 411 26 Göteborg
Telefon:031-711 90 60
Email:info@handelsconsulting.se
Webbplats:http://handelsconsulting.se

NS Intressenter

Konkurrentanalys & marknadsundersökning

Läs mer

Sanna Dahlgren

HandelsConsulting hjälpte Sanna att hitta vad hon faktiskt ville jobba med.

Läs mer

Vincent Collan

Vincent Collan sökte sig i första hand till den praktiska erfarenheten, men insåg att kårbolag även breddar umgängeskretsen

Läs mer

Julia Falkhede

Julia Falkhede är lugnare inför framtiden efter att ha jobbat på HandelsConsulting.

Läs mer